+31(0)6-22357680 info@dejong-techniek.nl

De Jong houdt uw machines in topconditie!

Onderhoud machines

Het continue oplossen van machine storingen is geen goed (industrieel) onderhoud: Het verstoort het productieproces en de kosten van onderhoud zijn niet te overzien. Een storing treedt vaak op wanneer het machineonderhoud niet goed is uitgevoerd, waardoor de kosten van onderhoud tot onvoorziene uitgaven leidt.

Preventief onderhoud

Door het invoeren van preventief onderhoud voorkomt u uitval of storingen van machines in de toekomst. Continuïteit van het productiecapaciteit en het beperken van kostbare ongeplande uitval van machines hebben daarbij onze prioriteit.
In enkele gevallen kan preventief onderhoud het eerste jaar kostbaar zijn, maar daarna juist kostenbesparend!
Preventief onderhoud verhoogd de betrouwbaarheid van de installatie of de machine. Kies daarom de samenwerking met De Jong Techniek!

Periodiek onderhoud

Door tijdig het onderhoud aan de machines uit te voeren zal de kans op het ontstaan van storingen geminimaliseerd worden. Bovendien zal de gehele installatie bij optimale condities goed gaan functioneren waardoor het maximale rendement zal worden behaald.
Periodiek onderhoud kunnen we met een bepaalde interval uitvoeren. Bijvoorbeeld maandelijks, jaarlijks of op basis van de draaiuren.

Correctief onderhoud

De kosten voor correctief onderhoud kunnen relatief hoog zijn in bepaalde gevallen. Zeker voor bedrijven waar continuïteit van de bedrijfsvoering van groot belang is.
Door preventief en periodiek onderhoud ondervangt u grotendeels correctief onderhoud aan installaties en machines.
google203fa9ed1b867bb4.html